donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Kandidatenlijst provinciale statenverkiezingen bekend

23 december 2010 (door AalburgNet)

REGIO - Afgelopen vrijdag heeft de ChristenUnie-SGP haar complete kandidatenlijst bekend gemaakt voor de provinciale Statenverkiezingen van 2 maart 2011. De complete lijst kent dertig kandidaten, waaronder dertien kandidaten uit het land van Heusden en Altena en één uit Almkerk.

Eerder was al bekend dat Hermen Vreugdenhil uit Nieuwendijk en huidig Statenlid opnieuw de lijst zal aanvoeren. Chris Baggerman uit Werkendam staat op de tweede plaats van de lijst. Hij was in het verleden raadslid namens de SGP in de gemeente Werkendam. Hennie Schermers is de eerste vrouw op de kandidatenlijst. De huidige fractievoorzitter van de ChristenUnie in Werkendam staat op de vierde  plaats. Uit Aalburg staan als bekende namen de raadsleden Wijnand van der Hoeven, Adrie Burghout en Gerben van Helden op de kandidatenlijst. Van Helden is met zijn 23 jaar tevens de jongste kandidaat op de ChristenUnie-SGP kandidatenlijst. Uit de gemeente Woudrichem staat Bernard Mekelenkamp als kandidaat op een 29e plaats.

Op dit moment vertegenwoordigen Hermen Vreugdenhil als statenlid en Jan Luteijn als burgerlid de ChristenUnie-SGP in Brabant. Met de nieuwe kandidatenlijst gaat de ChristenUnie-SGP vol vertrouwen én overtuiging de verkiezingen tegemoet. (CU)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.