vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Dussense Karin speelt kleinkustvoorstelling

1 december 2010 (door WerkendamNet)
DUSSEN - Zaterdagavond speelde in Theater De Schattelijn in Geertruidenberg de Dussense Karin van de Water. Zij stond op de planken met haar voorstelling @noniem@nd samen met pianist Ramon Schoones voor de begeleiding van haar liedjes. Teksten zijn van de hand van Karin.

Karin op hyves: "We leven tegenwoordig in een schermpjesmaatschappij. Nog even en we ontmoeten geen echte mensen meer ‘live’.
De verwonderingen over de moderne digitale communicatie middelen die ons leven overnemen en de leegte die de schijnwerkelijk dreigt op te leveren, vormen de hoofdthema’s van deze voorstelling.
Wat gebeurt er als je digitale communicatie uit zijn verband rukt en in de werkelijkheid plaats?
Wat vertelt de laatste generatie die de opkomst van de digitale communicatie heeft mee gemaakt later aan zijn of haar (klein)kinderen?
Voordat de virtuele wereld definitief belangrijker word dan de echte, wil ik graag nog een keer meemaken hoe dat ook alweer was, vroeger.
Dat mensen in een zaal gingen zitten, dat er dan iemand op het podium ging staan en dat er dan echt dingen gebeurden. Live, zonder schermpje er tussen. Een pleidooi voor de echte wereld, versus de virtuele."

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.