zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Themaavond Tienerfriends goed bezocht

29 november 2010 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Waar gebruikelijk een flinke groep tieners door het ruim rennen om al schreeuwend een punt te scoren tijdens een potje tafeltennis of in de pauze van een Tienerfriendsavond gezellig achter een cola aan de bar hangen, was het afgelopen woensdag gelegenheid voor ouders om naar de Friendship te komen. Het bestuur van stichting Tienerfriends had ouders, opvoeders en jeugdleiders uitgenodigd voor een speciale avond met het thema: “De Weg kwijt …”
Veel jongeren denken na over religie en spiritualiteit en kunnen zich - bewust of onbewust - bezig houden met occulte zaken. Een spreker van stichting De Hoop uit Dordrecht ging dieper op het thema in.

Matthijs Vos (Tienerfriends) : 'Het is ontzettend belangrijk dat wij als ouders, opvoeders en jeugdleiders “onze” kinderen bewust maken wat zij (willen) bekijken op TV of internet, lezen in een tijdschrift of luisteren op de radio. Veel lijkt onschuldig, maar blijkt dit zeer zeker niet te zijn! Tijdens de avond kwam ook naar voren dat gebed voor je kinderen noodzakelijk is."

Een 25-tal ouders en jeugdleiders uit diverse kerken uit de regio reageerder op de uitnodiging. Na afloop werd er door de aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje nog goed doorgesproken over de avond. (Foto Tienerfriends)

www.dehoop.org 
www.tienerfriends.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.