vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Het Willem werft vrienden op matig bezochte ledenvergadering

11 november 2010 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Ondernemersvereniging (OV) Aalburg hield gistervanavond haar jaarlijkse ledenvergadering. Dat gebeurde in Het Willem. De opkomst was matig. 55 ondernemers lieten zich informeren over de werkzaamheden en mogelijkheden van Bibliotheek Altena. Zo werd het gehoor onder meer op de hoogte gesteld over de Week van de Mediawijsheid (24 november tot en met 01 december) waar in de Bieb allerlei activiteiten georganiseerd worden rondom de sociale media zoals Hyves, Twitter, LinkedIn etcetera.

Jaap Poortvliet, adjunct-directeur van Het Willem, sprak onder meer over mogelijkheden die ondernemers kunnen bieden rondom stagebegeleiding. De school heeft behoefte aan goede stageplaatsen zodat leerlingen kennis kunnen maken met de praktijk.
Nieuw is het Vriendenproject dat op zoek is naar 'een Willem', dat is iedereen die de school wil ondersteunen.

Voorzitter Kees de Waal rapporteerde over het Samenwerkingsverband OndernemersVerenigingen Altena (SOVA) dat bezig is met de verdere professionalisering van 'regionale belangen'. Dat kost geld dat de aangesloten leden zullen moeten opbrengen. De Waal zegde toe de ondernemers  'op korte termijn' te informeren over de 'ambities van deze organisatie.'

In de rondvraag vroeg René Lukas (Totaal Gemak) zich hardop af wie de zorg heeft voor de bewegwijzeringsbordjes in Aalburg. Veel van die bordjes zijn slecht leesbaar. Zijn idee kreeg bijval vanuit de zaal. Wie nu wat gaat doen bleef onduidelijk.
Nadrukkelijk werd gevraagd de website van OV Aalbureg beter en consequenter te onderhouden. Voorzitter Kees de Waal antwoorde dat daarin inmiddels voorzien was door medewerking van Het Willem. Een leerling gaat de site actueel houden. Gerrit Timmermans (Verti advies) vroeg zich af of dat niet beter kon worden uitbesteed aan professionals.

Na afloop was er een warm buffet verzorgd door Chinees Specialiteiten Restaurant De Chinese Muur. (Foto's TekstAtelier)

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.