donderdag 18 april 2024

NOAD'32 toch ten onder tegen Drechtstreek

2 november 2010 (door AalburgNet)

PAPENDRECHT / WIJK EN AALBURG -  Op de laatste speeldag van de eerste periode lukte het NOAD’32 uit Wijk en Aalburg niet de punten binnen te halen.

In de wedstrijd tegen NOAD’32 wist Drecht-streek al binnen een minuut al te scoren via een doelpunt van Ricardo Heerebrand. Die speelde zich links voor het doel vrij door zich van twee tegenstanders te ontdoen en hard in te schieten. NOAD’32 werd in de periode daarna behoorlijk onder druk gezet maar het wist overeind te blijven ondanks de vele aan-vallen van Drechtstreekzijde.
Toch lukte het de Papendrechters niet om de score uit te breiden. Ze leken vrijuit te spelen en combineerden er lustig op los. Het tweede doelpunt wilde echter maar niet vallen en de rust werd bereikt met de stand die al weer drie kwartier op het bord stond.

In de tweede helft leek NOAD’67 hoop te putten uit het uitblijven van verdere Drechtstreektreffers. Het werd gevaarlijker en geleidelijk aan ging het team beter spelen. Er werden kansen gecreëerd en Drechtstreek viel duidelijk iets terug. De gelijkmaker hing al enige tijd in de lucht toen Huub Blom de bal twintig minuten voor het eind na een scrimmage in de korte hoek schoot en daarmee de 1-1 aantekende. Drechtstreek herstelde zich daarna en nam het initiatief weer over. In de 89ste minuut was het uitgerekend Arian Nieuwkoop die tegen zijn vroegere club de verlossende 2-1 in tikte en de laatste hoop van NOAD’32 op een puntje de grond in boorde. Een paar minuten in de verlenging wist Ricardo Heerebrand zelfs nog zijn tweede van de middag in te schieten en de eindstand op 3-1 te bepalen.