woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

CDA denktank voor jongeren

29 oktober 2010 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Jongeren tussen 18 en 30 jaar zijn druk met van alles en veel. Dat kan varieren van afstuderen, een carrière opbouwen, zelfstandig gaan wonen en tussen de bedrijven door  een veelal druk sociaal leven.

Om die doelgroep te betrekken bij het gemeentelijk beleid, start het CDA Werkendam met een jongeren-denktank. Dat wil een platform zijn voor 'maatschappelijk betrokken mensen van 18-30 jaar, die het leuk vinden om problemen te signaleren en hier oplossingen voor aan te dragen.'
De groep moet gaan bestaan uit een tiental mensen, twee per dorpskern. Het is de bedoeling om via internet en sociale media contact te onderhouden met elkaar. Naast een aantal brainstormsessies per jaar, waar ook CDA-gemeenteraadsleden bij aanwezig zijn. 
Op die manier kunnen de aangedragen problemen en oplossingen hun invloed hebben op het door de gemeente Werkendam gevoerde beleid.

Wie deel wil uitmaken van deze denktank, of meer info wil kan contact opnemen met Marianne Verschoor via: marianne_verschoor@hotmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.