vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Thijs goede tweede bij VN Jeugdverkiezing

25 oktober 2010 (door WerkendamNet)

Een tweede plaats, jammer maar toch een mooie prestatie!

Papendrecht - Thijs schrijft: 'Iedereen heel erg bedankt voor de stemmen. Uiteindelijk heb ik 2.177 stemmen gehaald in één weekend. Helaas niet genoeg om de terechte winnaar Dirk (2.863 stemmen) te verslaan. Toch mogen we er trots op zijn dat we in zo een korte tijd zoveel stemmen hebben binnengehaald! Dit blijft een ervaring voor de rest van mijn leven, even wat korte hoogtepunten:

Campagnetraining van Jack de Vries, presentatietraining van Geke van Velzen, alle andere deskundigen die ik heb mogen ontmoeten, 'tegenkandidaten' die toch allemaal ook voor een super goede zaak strijden, alle positieve reacties en natuurlijk alle mensen die op mij gestemd hebben en enorm geholpen hebben bij de campagne!

Ik ga nu lekker uitrusten en me dan op mijn studie richten, maar de aids-, malaria- en tbc-problematiek laten mij natuurlijk niet los! Ik ga hier zeker mee door. Hoe dat precies gaat gebeuren weet ik nog niet, daar ga ik eens rustig over nadenken!

Iedereen heel erg bedankt voor jullie aandeel in deze ervaring waar ik de rest van mijn leven wat aan ga hebben!'

Thijs Verheul
 

www.stemthijsnaarvn.nl

NB - Thijs woont weliswaar in Papendrecht, maar de problematiek waar hij zich voor inzet, overschrijdt de grenzen. De redactie van Aalburg.net wil daarom - bij wijze van uitzondering - graag steun verlenen door het initiatief van Thijs te melden op www.aalburg.net én www.werkendam.net!

Thijs zijn kandidatuur wordt ondersteund door:

Malaria No More  |  Aids Fonds  |  TBC Fonds  |  Stop Aids Now  |  One World

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.