donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Bouwen in razend tempo

21 oktober 2010 (door WerkendamNet)

DUSSEN - In slechts zeven maanden tijd zijn in de nieuwe wijk Zandweide in Dussen zeventien nieuwe woningen gebouwd. Wethouder Jan Luteijn van de gemeente Werkendam reikte op woensdag 20 oktober 2010 de sleutels uit aan mevrouw Elshout en de heer Pruijssen , de bewoners van één van de nieuwe woningen aan ’t Middeltje in Dussen.

In maart 2010 werd de eerste paal door aannemer Bimo Bouw BV geslagen en nu al zijn de eerste woningen opgeleverd. Frank Knotter, directeur van Bimo Bouw BV, vindt het ook snel gegaan: “Tijdens de eerste paal in maart riep ik dat we ons best zouden doen om de woningen voor de kerst op te leveren en dat is gelukt! We zijn zelfs twee maanden sneller klaar dan gedacht”.

Woningen voor starters
Dertien van de zeventien woningen zijn speciaal gebouwd voor starters. Wethouder Jan Luteijn benadrukte dat Woonlinie de woningen “met een speciale prijs in de markt heeft gezet”. Hij doelde op de Koopgarant korting. De woningen zijn verkocht vanaf € 162.000 vrij op naam. Alle woningen waren verkocht voor de start van de bouw.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.