donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Scouting Altena zoekt oud-leden voor reünie

20 oktober 2010 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Scouting Altenagroep bestaat 45 jaar en daarom is het tijd om ook eens terug te kijken. Scouting Altenagroep is daarom  opzoek naar oud-leden voor de reünie op 13 november.
Denk jij dat je de oude blouse nog past, of ben je nieuwsgierig of je hordeleider erg is veranderd? Geef je dan snel op! Er is op zaterdag 13 november een programma voor (oud-)leden.

’s Middags van 14:00 tot 17:00 uur kunnen (oud-) leden onder de 18 jaar, buurtbewoners, sponsors en ouders langskomen. Er zijn diverse activiteiten waar je zelf aan deel kunt nemen. Verschillende speltakken zullen aanwezig zijn om te laten zien waar de scouts elke zaterdag nou zo druk mee zijn.

’s Avonds vanaf 19:30 uur is er voor (oud-)leden vanaf 18 jaar een gezellige avond met een hapje en een drankje in het clubhuis. Er zijn natuurlijk ook oude foto’s en dia’s om te bekijken. (Her)ken jij al je vriendjes en vriendinnetjes nog? Een aantal oude foto’s staan voor oud-leden op Hyves : http://s-o-l-a.hyves.nl  (Foto Scouting Altena)

Opgeven kan via een e-mail naar: reunie@altenagroep.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.