donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Ertepikkers terug naar schoolbanken

27 september 2010 (door AalburgNet)

GENDEREN – Op vrijdag 22 oktober gaat Genderen terug in de tijd. In het Dorpshuis wordt het die avond weer Ertepikkers-avond. Dit jaar koos de organisatie voor een schooldag uit de jaren vijftig en zestig. Dat betekent: netjes in de schoolbank zitten, armen over elkaar en luisteren naar wat de juf of meester zegt. Renée van Mersbergen lachend: 'Maar ook toen gebeurde er wel eens andere dingen in de klas! Wie weet zit u halverwege de avond wel strafregels te schrijven! De zaal van het dorpshuis wordt als een klaslokaal ingericht. Mensen worden op een ludieke manier ontvangen.'

Vanaf 19.30 uur is het lokaal open en de school begint om 20.00 uur. De hoofdmeester is streng, dus zorg dat je op tijd binnen bent.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Renée van Mersbergen (telefoon 0416-351488) en kosten 12,50 euro. Iedereen die in Genderen woont of iets dit mooie dorp heeft, is deze avond van harte welkom.

Op de foto Jan van Mersbergen, echtgenoot van Renée. De laatste is de bedenker en organisator van deze ongetwijfeld gezellige avond. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.