donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Actie energiebesparing

7 september 2010 (door WerkendamNet)

Bespaar geld en energie met een advies op maat en ontvang een gratis energiebox!
 
De gemeente Werkendam organiseert, in samenwerking met de stichting Collusie, een bijzondere actie: Energie en Minima: besparingsadvies op maat. De eerste ronde is geweest maar er zijn nog steeds gratis energieboxen en bespaaradviezen beschikbaar.
 
Gratis energiebox t.w.v. € 35,- en bespaaradvies op maat
Wanneer u meedoet ontvangt u een GRATIS energiebox. De winkelwaarde van de box is € 35,-. Daarnaast bekijkt een energieadviseur, samen met u, hoe u in uw eigen huis energie kan besparen. Ook kunnen zij de energiebesparende producten uit de energiebox aanbrengen.
 
Waarom deze actie?
Een doelstelling de Gemeente Werkendam is het verlagen van het energieverbruik door de inwoners. Door een energieadvies aan te vragen en vervolgens eenvoudige maatregelen te treffen kan iedereen zijn of haar energieverbruik beperken. Met het aanbieden van een gratis energiebox en een bespaaradvies aan 150 huishoudens met een laag inkomen draagt zij hier actief aan bij.
 
Extra aandacht voor mensen met een laag inkomen
Mensen met een laag inkomen besteden een groot deel hiervan aan de energierekening. Vaak is er geen geld voor isolatie of andere energie besparende maatregelen. Terwijl juist zij de financiële voordelen van energiebesparing goed kunnen gebruiken. (Werkendam)
 
Hoe doet u mee?
Wilt u meedoen, download dan onderstaand formulier en stuur deze vóór 17 september 2010 op naar stichting Collusie. Een postzegel is niet nodig. Het adres is:
Stichting Collusie
Antwoordnummer 187
1800 VB Alkmaar

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.