dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Keurslager Vos in de prijzen

19 augustus 2010 (door AalburgNet)

VEEN - Keurslager Vos uit Veen ontving onlangs een oorkonde voor de uitstekende hygiëne in zijn bedrijf. Onlangs toetste een onafhankelijk kwaliteitbewakingbureau de hygiëne, versheid en productiewijze. Op alle punten was de score dusdanig hoog dat een oorkonde hygiëne verdiend was. Het Kwaliteit Bewakingsbureau Levensmiddelen (KBBL) te Wijhe testte en beoordeelde naast de hygiëne, ook verschillende producten op hun bacteriologische gesteldheid. Zo werd het rundergehakt gekeurd en beoordeeld met het cijfer 9,9!

De keuringen gebeuren altijd op een onverwacht moment en maken deel uit van de jaarlijkse hygiënekeuring bij alle 550 Keurslagers. Deze score bepaalt - samen met de resultaten van de formulekeuring - of ook slagerij G & J Vos zich weer een jaar lang 'Keurslager' mag noemen.

Keurslager Vos werkt volgens de Keurslager Hygiënecode door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) voorzien van de 'groene status'. De groene status geeft aan dat de VWA vertrouwen heeft in het voedselveiligheidssysteem van de Keurslager uit de Witboomstraat.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.