zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Hondentrimsalon aanwinst voor Genderen

19 augustus 2010 (door AalburgNet)

GENDEREN - Langharig, kortharig, rashond of bastaard. Alle honden kunnen voortaan bij Gila Nijenhuis terecht, sinds twee jaar de 'trotse eigenaar'  van Honden Trimsalon Nijenhuis. De baasjes en bazinnetjes van de viervoeters vinden die nu sinds kort aan de Doeverensestraat 47 in Genderen, het adres voor onder andere wassen, föhnen, knippen en kammen van honden. Voorheen zat Nijenhuis in Wijk en Aalburg.

Gila Nijenhuis (25) werkte eerst op kantoor, maar volgde haar hart en begon met de vakopleiding Hondentoiletteren. 'Omdat ik het werken met honden zo leuk vind, start ik dit jaar ook met de opleiding Kynologisch Gedragstherapeut. Met deze opleiding kan ik trainingen geven zoals puppytraining of een basistraining. Maar dan geef ik ook advies aan mensen met een hond die probleemgedrag vertoont. Denk daarbij aan het zich niet willen laten borstelen, niet terugkomen als hij wordt geroepen, maar ook bijtgrage honden.'

Zaterdag 28 augustus is Gila te vinden op de braderie tijdens het Zomerfeest Genderen. Zij geeft dan trimdemonstraties en werkt honden gratis bij. Tevens zijn er diverse dierverzorgingsproducten te koop.

Foto www.trimsalon-nijenhuis.nl

Lees meer over:

Genderen Trimsalon
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.