vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Wegconstructie Rijksweg Nieuwendijk vordert

6 augustus 2010 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen mei is gestart met de reconstructie van de Rijksweg in Nieuwendijk. Volgens de planning zijn deze werkzaamheden op 24 september afgerond.

Stand van zaken
De reconstructie is gestart met het opbreken van het asfalt, het verwijderen van de huidige wegfundering en het aanbrengen van de nieuwe wegfundering vanaf de Snijderstraat tot de Zevenbanseweg. De nieuwe wegfundering van deze 1e fase kan inmiddels als tijdelijke rijbaan worden gebruikt. Op 9 augustus start de aannemer hier met het vernieuwen van de voetpaden en inritten.
Tijdens de wegreconstructie zal de Rijksweg voor doorgaand verkeer gefaseerd afgesloten zijn, verkeer van/naar A 27 en E311 wordt dan omgeleid. Direct omwonenden worden tijdig schriftelijk geïnformeerd. 24 september moet de aannemer het werk opleveren.

Weersgevoelig
Onderhoudswerkzaamheden aan het wegdek zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer Reza Manuputty, via tel. (0183) 50 73 51 of e-mail reza.manuputty@werkendam.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.