vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Naterop houdt rondetafelconferenties

8 juli 2010 (door AalburgNet)

AALBURG - Burgemeester Fons Naterop vindt het van groot belang zoveel mogelijk contacten te onderhouden met de Aalburgse gemeenschap en met inwoners in gesprek te gaan.  Hij wil daarvoor enkele keren per jaar “rondetafelgesprekken”organiseren met een aantal inwoners uit de gemeente. 

Het eerste “rondetafelgesprek” vond woensdag 7 juli jl. plaats bij hem thuis in de ambtswoning in Genderen. Hij sprak daar met tien willekeurig gekozen Aalburgse burgers over allerlei zaken die verband houden met het wonen in Aalburg. De genodigden konden zelf onderwerpen inbrengen.
 
Met elkaar is op een open en constructieve manier van gedachten gewisseld over een aantal zaken die de aanwezigen van belang vonden om onder de aandacht te brengen. Er is onder meer gesproken over (verkeers)veiligheid, bepaalde vormen van overlast (waaronder vernielingen), activiteiten voor jongeren, zwemvoorziening, samenwerking tussen de gemeenten, leerbaarheid van de kleine kernen, uitvoering gemeentelijke taken in relatie tot bezuinigingen, enzovoort.

Naterop kijkt met een heel goed gevoel terug op de bijeenkomst en heeft de inbreng van de aanwezigen als zeer nuttig ervaren. Hij zal dan ook zeker aan een dergelijke vorm van overleg een vervolg gaan geven. Ook de genodigden lieten weten deze vorm van ontmoeten en overleg als waardevol te hebben ervaren. (Foto gemeente Aalburg)
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.