zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Rabobank Altena sluit opnieuw vestigingen

5 juli 2010 (door AalburgNet)

Altena - Per 1 augustus 2010 worden de kantoren in Dussen, Genderen, Hank en Sleeuwijk samengevoegd met de kantoren Werkendam, Wijk en Aalburg, en Woudrichem. De belangrijkste dienstverlening, namelijk contant geld verstrekken via de geldautomaat, wordt in deze kernen gehandhaaft. Ook blijft er een brievenbus voor de verzending van acceptgiro's.

De kantoren in Werkendam, Wijk en Aalburg en Woudrichem zijn vanaf 1 augustus langer open. Van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.  Tevens hebben deze kantoren speciale avondopenstellingen: op donderdagavond in Woudrichem van 18.00 - 20.00 uur en op vrijdagavond in Werkendam en Wijk en Aalburg van 18.00 - 20.00 uur.

Nieuw hoofdkantoor

Vanaf 1 augustus van dit jaar heeft Rabobank Altena dus drie kantoren verspreid over het Land van Heusden en Altena: Werkendam, Wijk en Aalburg en Woudrichem. Inmiddels is de procedure gestart voor de bouw van een nieuw hoofdkantoor centraal in Altena, aan de N322 bij Almkerk. Klanten kunnen daar medio 2012 terecht in een modern en duurzaam (volledig CO2 neutraal) kantoor voor alle vormen van financiële dienstverlening onder één dak. Dit kantoor wordt voorzien van voldoende spreekkamers en parkeergelegenheid en heeft ruime openingstijden. Zodra dit kantoor in gebruik wordt genomen, sluit het kantoor in Woudrichem. (Rabobank Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.