dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Feestweek gaat gezellig voort

26 juni 2010 (door AalburgNet)

VEEN - De seniorenmiddag stond in het teken van de oudere Veense inwoners. Er was een rondleiding geregeld bij Jonker Petfood in Waalwijk. De bezoekers werden ontvangen met koffie of thee met cake of Bossche koek. Na een uitleg over het productieproces waren er allerlei hapjes en drankjes en was er de gelegenheid het bedrijf te bezichtigen. De 60-plussers hadden vaak over Jonker en hun producten gehoord, maar nu werd het hele proces van A tot Z duidelijk. Bij het afscheid kreeg iedereen nog een leuk presentje: een klokje of schrijfmap. Aan het einde van de middag gingen de bussen weer naar de feesttent, waar een broodmaaltijd voor de senioren klaar stond. De deelnemers waren erg enthousiast over deze leuke middag.

WK voetbal Nederland – Kameroen
Normaal is de donderdagavond dé playbackavond, maar dit jaar was de wedstrijd Nederland - Kameroen te zien op een groot scherm (drie meter doorsnede). Tegen 20.30 uur was de tent behoorlijk vol met oranjefans en werden  'onze jongens' volop aangemoedigd. De einduitslag zorgde voor een fantastische sfeer.

Feestavond
De avond werd muzikaal afgerond door regionale coverband ‘Big Nick’. Deze band speelde een zeer afwisselend repertoire en zorgde voor een waar feest in de Veense tent. Tot 02.00 uur brachten zij diverse soorten muziek ten gehore en speelden de mannen veel verzoeknummers. (SDV)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.