dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Tischa Neve (Schatjes) op Camelot

9 juni 2010 (door AalburgNet)

GENDEREN -  'Hoe kun je positief en creatief omgaan met kinderen? Hoe geef je jonge kinderen een goede basis voor zelfvertrouwen en veiligheid. Hoe ga je om met boosheid en driftbuien?' Deze vragen en meer stonden  7 juni centraal tijdens de workshop Positief en creatief opvoeden, georganiseerd door Kindercentrum Camelot in Genderen. Deze avond was voor ouders van kinderen tot 12 jaar met als gastspreekster Tischa Neve.

'Tijdens deze workshop nam Tischa haar gehoor mee naar de basis van een goede, maar vooral leuke positieve opvoeding', aldus Ineke Schreuders van Camelot. Onderwerpen als één op één aandacht geven, complimenten geven, structuur en regelmaat bieden, maar ook regels en grenzen stellen en omgaan met negatief en boos gedrag passeerden de revue.

Neve werkte als opvoedcoach mee aan het TV-programma Schatjes en schrijft nu voor het opvoedtijdschrift J/M. Zij werkt al jaren als kinder- en jeugdpsycholoog / speltherapeut. Op dit moment is zij wekelijks te zien tijdens het TV-programma Koffietijd op maandagochtend. (Foto Camelot)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.