donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

De Verti advies 7-Dorpenomloop Aalburg

26 mei 2010 (door AalburgNet)

Op zaterdag 29 mei a.s. wordt er in de gemeente Aalburg voor de vierde keer De Verti advies 7-Dorpenomloop Aalburg, het grote wielerspektakel in de regio, georganiseerd.

Om de veiligheid van de renners, de inwoners en de bezoekers voldoende te kunnen waarborgen zullen tijdens de te rijden rondes op bepaalde momenten de routes even voor (doorgaand) verkeer afgesloten moeten worden. Dit betekent dus dat aanwonenden soms even niet bereikbaar zijn. Het is zeker niet de bedoeling dat de gehele route de gehele dag voor verkeer wordt afgesloten. Ook alle bedrijven en winkels zijn dus (soms met een korte onderbreking) gewoon bereikbaar. Iedereen wordt verzocht om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen

Afgesloten straten tijdens Wielerronde
De Bergstraat in Wijk en Aalburg is tussen 08.00 en 19.00 uur totaal afgesloten. Tussen 08.00 en 19.00 uur zijn bovendien de volgende straten ook afgesloten, Perzikstraat, Kerkverreweide, Vroonhoeve, Kapitein Van der Maadenstraat, Vlasakker, Uithof, Rietkant, Hoptuin, Grote Kerkstraat, Buitenwaard, Ossenwaard, Binnenwaard, Roexwaard en Donksewaard. Bewoners die weg willen doen er goed aan vroegtijdig hun auto buiten deze straten te parkeren.
Verder vraagt de gemeente ieders medewerking om auto’s en andere obstakels die op de openbare weg staan te verwijderen. Tevens dienen alle huisdieren vastgehouden te worden.

Iedereen die vragen heeft kan tijdens of over de wielerronde bellen naar Hans Verbeek: 0650 896 446

De laatste mededelingen en het exacte parcours van de wielerronde zijn te vinden op www.deomloopvanaalburg.nl of www.aalburg.nl (Aalburg)
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.