vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Jubilarissen s.v. NOAD’32 gehuldigd

21 april 2010 (door AalburgNet)

Wijk en Aalburg -- Bij s.v. NOAD’32 zijn afgelopen weekend de jubilarissen weer gehuldigd en dat was dit jaar een huldiging met een gouden randje. Vorige week ging een delegatie van het bestuur al langs bij de 89-jarige Gijs van TIlborg om hem te feliciteren met het heugelijke feit dat weinigen gegund is. Gijs is inmiddels 75 jaar lid van de vereniging en dat is een primeur. Helaas kon Gijs in verband met andere verplichtingen tijdens de huldiging bij s.v. NOAD’32 niet aanwezig zijn.

Peter van der Velden, Carlo Arendse, Corne Vermeulen, Ingrid Mandemakers en Angela Arendse werden voor het eerst gehuldigd, zij zijn allemaal 25 jaar lid. Vervolgens was het tijd voor een 40-jarig jubileum en in deze categorie mocht de naam van Andries van den Bogaard worden genoemd. De categorie 50-jarige leden was dit jaar het best vertegenwoordigd en hierin mochten Bas van Alphen, Bas van Gammeren, Jan Homburg, Jan Millenaar, Kees Bouman en Marry Bouman allen een oorkonde in ontvangst nemen.

Na de huldiging waren er nog twee andere mensen die onverwacht door een drie man sterke delegatie van de KNVB in het zonnetje werden gezet. Eerst was hiervoor oud bestuurslid Marry Bouman naar voren geroepen. Hij mocht namens de KNVB een zilveren waarderingsspeld in ontvangst nemen voor wat hij in alle jaren gedaan heeft voor de vereniging.
Later was het de beurt aan oud-voorzitter Anton de Waal. Hij kreeg voor zijn verdienste voor NOAD’32 zelfs de waarderingsspeld in goud.

Op de foto (vlnr):Corne Vermeulen, Ingrid Mandemakers, Ans Bouman, Marry Bouman, Anton de Waal, Nella de Waal, Angela Arendse, Peter van der Velden, Bas van Alphen, Jan Homborg, Jan Millenaar en Bas van Gammeren.  (Foto NOAD'32)
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.