maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Rabobank Altena klust in Babylonienbroek

22 maart 2010 (door AalburgNet)

Babyloniënbroek -  Zaterdag 20 maart zetten bijna vijftig medewerkers van Rabobank Altena zich in als vrijwilliger voor de landelijke vrijwilligersactie NL Doet . Op zeven locaties werden verschillende werkzaamheden verricht. Zo werd in de grienden Pompveld in Babyloniënbroek meegeholpen met knotten en het opruimen en bij elkaar binden van snoeiafval.
 

De dag werd afgesloten in het Wapen van Emmickhoven in Almkerk. Vrijwilligers en coördinatoren kwamen bij elkaar om na te praten over de opgedane ervaringen. Beide partijen waren enthousiast. De actie wordt voor herhaling vatbaar gevonden.

Lees meer over:

Babylonienbroek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.