vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Hand & Span dienst voor ouderen

1 maart 2010 (door AalburgNet)

WIJK en AALBURG - In het kader van Aalburg Ouderenproof heeft de gemeente Aalburg aangegeven ouderen te willen ondersteunen als zij niet alles zelf meer kunnen. Het is echter lastig om met concrete projecten te komen. De redactie van Aalburg.net nam daarom het initiatief  voor een online ontmoetingsplaats. Ouderen zitten immers ook steeds vaker op het internet.

Aanleiding voor het opzetten van deze Hand & Span Dienst was een concrete vraag door een Wijk & Aalburger. Aalburg.net is een virtueel MarktPlein waar mensen elkaar ontmoeten. Die visie sloot naadloos aan op de binnengekomen vraag en de redactie verzamelt nu dan ook de vragen, antwoorden én aanbiedingen voor de doelgroep (zestigplusser). Zij kunnen hier - gratis - hun vraag kwijt: een vervoersprobleem, hulp voor die lekkende kraan, dat ongemaaide gras, maar ook 'waarom zingt mijn vogel plots niet meer? Wie kan mij dat vertellen?'
De ingerichte pagina fungeert als een prikbord waar zaken - gratis - te halen en te brengen zijn. De dienst voor zestigplussers kan gevonden worden op www.aalburg.net onder het kopje Hand & Span Dienst.

Aalburg.net - hét virtuele MarkPlein voor Aalburg met een regionale uitstraling en een landelijk bereik. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.