zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Werkbezoek Arie Slob aan Aalburg

14 januari 2010 (door AalburgNet)

AALBURG - Vrijdag 22 januari zal ChristenUnie Tweede Kamer fractievoorzitter Arie Slob, een werkbezoek brengen aan Aalburg.

Arie Slob komt in het kader van de landelijke campagnetour, waarbij samen met de lokale CU raadskandidaten werkbezoeken worden gemaakt.
Hij zal het zorgcentrum Maaswaarden een bezoek brengen, waar hij zal spreken met de directeur en zal lunchen met de bewoners. Maaswaarden is een grote en vernieuwende zorginstelling en is actief bezig de zorgkwaliteit op een hoog niveau te houden. Maaswaarden is daarnaast een van de grootste werkgevers van de regio en kent vele vrijwilligers.

Het bezoek past goed bij het verkiezingsprogramma "Hart voor de Kern" van de Aalburgse ChristenUnie. "Betrokkenheid, goede zorg, aandacht voor vrijwilligers en werkgelegenheid zijn belangrijke speerpunten voor ons; met dit bezoek willen wij dat onderstrepen en ook landelijk aandacht vragen voor instanties als Maaswaarden" aldus CU lijsttrekker Wijnand van der Hoeven. "Maaswaarden kent een Protestants-christelijke signatuur en dat moeten we koesteren, beleidskeuzes mogen niet ten dupe gaan van de zorgkwaliteit en Christelijke kenmerken van de organisatie".

Namens de Aalburgse ChristenUnie zullen verschillende kandidaten aanwezig zijn zoals Wijnand van der Hoeven, Gerben van Helden, Jenny-Kleinloog Kuzee en Jaap Vos.
Arie Slob bracht ook vorig jaar een bezoek aan Aalburg, toen bezocht hij het Willem van Oranje College en de lokale leden van de ChristenUnie.
Bijzonder is ook dat de dag waarop de campagnetour Aalburg aandoet: 22 januari 2010, de ChristenUnie 10 jaar bestaat. Later op de dag zal ook aan Werkendam een bezoek gebracht worden. (Foto CU)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.