donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

De Eng weer een stap dichterbij

14 december 2009 (door AalburgNet)

AALBURG - Maandagmorgen 14 december 2009 werd in het gemeentehuis van Aalburg de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Aalburg en Woonlinie ondertekend voor de realisering van het nieuwe (woningbouw)plan De Eng in Veen.

Burgemeester Fons Naterop en de directeur van Woonlinie, Peter van den Heuvel, plaatsten hun handtekening onder het contract. Beide partijen gaan vol vertrouwen verder met de uitwerking van dit plan.   

Deze ondertekening is een belangrijke stap voorwaarts in de realisatie van een nieuwe (woon)wijk voor het dorp Veen. Uitgangspunt van de nieuwe wijk is dat deze aansluit bij het dorpskarakter van Veen. In totaal zullen in dit gebied de komende jaren 125 -150 woningen gebouwd gaan worden. Momenteel worden de plannen verder uitgewerkt in het op te stellen bestemmingsplan. De verwachting is dat met de bouw in de tweede helft van 2010 kan worden begonnen.

De gemeente Aalburg en Woonlinie zijn zeer tevreden met de opzet van het plan en zien de realisering daarvan als een aanwinst voor Veen.   (Aalburg)

     


 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.