donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Werkzaamheden N322 10 december weer van start

8 december 2009 (door AalburgNet)

De afsluitingen van de N322 (tussen Nieuwendijk en Giessen) hebben eerder voor ernstige overlast gezorgd in de dorpen en in het buitengebied van Woudrichem en Aalburg. Op aandringen van de gemeente Woudrichem zijn de werkzaamheden gestaakt en is de weg weer open.

De provincie acht het noodzakelijk dat bepaalde noodreparaties nog voor de winter worden uitgevoerd. De provincie Noord-Brabant heeft daarom inmiddels besloten de werkzaamheden op 10 december te hervatten.

Werkzaamheden op de N322 van 10 tot 18 december
Het verkeer op de N322 wordt vanaf 10 december geleid over de helft van de rijbaan, waarbij de andere helft wordt afgesloten in blokken over een lengte van 50 meter, zo heeft de provincie laten weten. Er vindt dus geen totale afsluiting plaats en de omleidingsroute komt hiermee te vervallen. Aanwonenden en bedrijven aan de N322 blijven gedurende de werkzaamheden bereikbaar.
Om de doorstroming te bevorderen zet de provincie op de smalle delen verkeersregelaars in. Ook wordt op het traject Nieuwendijk-Giessen een snelheidbeperking ingesteld.
De werkzaamheden duren naar verwachting van de provincie tot 18 december 2009, uiteraard afhankelijk van het weer (evt. vorst). Tot 10 december is de weg gewoon volledig beschikbaar.

Geen werkzaamheden op maandag 14 december
Op verzoek van de gemeeente Woudrichem worden op maandag 14 december geen werkzaamheden aan de N322 uitgevoerd in verband met de griepvaccinaties die op die dag worden gehouden voor alle baby’s en kleine kinderen uit het gehele Land van Heusden en Altena. (Aalburg) 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.