vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

CU Kieslijst goede mix van generaties

23 november 2009 (door AalburgNet)

AALBURG - Op 3 maart 2010 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De ChristenUnie is er klaar voor. Wijnand van der Hoeven, huidig ChristenUnie wethouder in Aalburg wordt lijsttrekker namens de ChristenUnie in Aalburg. De Wijk en Aalburger is al sinds 1998 actief voor de ChristenUnie in Aalburg. Als tweede staat Gerben van Helden op de lijst, hij is 22 jaar en afkomstig uit Veen. Van Helden was vanaf 2006 commissielid en is sinds september 2009 raadslid in Aalburg. 

Op de derde plaats staat Jaap Vos uit Wijk en Aalburg, hij is al vanaf 2002 raadslid en is zelfstandig ondernemer. Met deze namen heeft de ChristenUnie drie generaties op de eerste drie plaatsen. Van der Hoeven is een veertiger, Van Helden een twintiger en Vos is een zestiger.  

Vierde op de lijst staat Roel van Dijk uit Wijk en Aalburg, huidig voorzitter van de ChristenUnie in Aalburg en in het dagelijks leven vakbondsbestuurder namens het CNV. Pieter van Dueren den Hollander uit Meeuwen staat op 5 en Jenny Kleinloog-Kuzee uit Wijk en Aalburg op 6.  Zij is de eerste vrouw op de kieslijst.

Kees Nieuwenhuizen, bij de vorige verkiezingen nog lijsttrekker, heeft aangegeven om een stapje terug te willen doen om meer tijd vrij te maken voor zijn gezin. Hij staat wel als lijstduwer op plaats zeven waarmee hij zijn betrokkenheid en vertrouwen in de nieuwe raadskandidaten wil laten blijken.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.