donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Rob Favier spreekt jongeren aan

17 oktober 2009 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Rob Favier, de bekende geloofsartiest, trad vorige week op in Efs, het  lokale (seculiere) jongerencentrum.  Die locatie werd gekozen om een bredere doelgroep te kunnen bereiken. Buiten de organiserende jongeren waren er ongeveer twintig bezoekers. 

De  jongeren kregen een goed inhoudelijk programma te zien. Favier wist meteen een goede sfeer neer te zetten en alle aanwezigen interactief in zijn programma te betrekken dat bestond  uit een mengeling van liedjes en verhalen doorspekt met humor. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe bodem die zijn teksten vrijwel altijd hebben: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, wat zin geeft aan je dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de moderne maatschappij. Er werd in Efs veel gelachen, maar ook grondig nagedacht.

Naast het optreden van Rob Favier vertelden enkele jongeren uit de regio die op zendingsmissie waren geweest over de ervaringen die zij opdeden in Bulgarije en Brazilie. Deze ervaringen lieten, volgens de jongeren, zien 'hoe goed we het hier in Nederland mogen hebben en dat we hier elke dag weer de liefde van God mogen ervaren in wie we zijn en wat we mogen doen voor anderen.' (CU)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.