dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging Aalburg

14 oktober 2009 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Enkele maanden geleden benaderde OV Aalburg haar leden of er belangstelling zou zijn om het programma van de ledenvergadering uit te breiden met een excursie of bedrijfsbezoek. Daar werd positief op gereageerd. Oerlemans Plastics verklaarde zich van harte bereid mee te werken. Voor de leden is dit een ongetwijfeld boeiend kijkje in de keuken.

Ook verzochten diverse leden het bestuur om hun bedrijf, via de ondernemersvereniging, meer bekendheid te geven. Dit sloot naadloos aan bij het streven meer bekendheid te genereren tussen de leden onderling. Naast de bedrijven die al vele jaren lid zijn, zijn er de laatste jaren ook veel nieuwe bedrijven toegetreden. 'Het lijkt ons in ieders belang om te weten welke producten en diensten er binnen ons eigen ledenbestand te vinden zijn.'

Daarom wordt er, aansluitend aan het bezoek aan Oerlemans, een netwerkbijeenkomst gehouden in De Heuvel te Meeuwen. Bedrijven die dat willen krijgen daar de gelegenheid te vertellen wie zij zijn en wat zij doen, al dan niet ondersteund met brochures, foldermateriaal en dergelijke.

Aansluitend volgt de jaarvergadering:

1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Jaarverslag en notulen van de vorige ledenvergadering
3. Financieel verslag door de penningmeester
4. Verslag kascommissie en
    a. verlenen decharge aan de penningmeester
    b. benoeming kascommissie 2010
5. Bestuursverkiezing: aftredend en herkiesbaar Ellen Verbeek
6. Toelichting activiteiten
7. Rondvraag
8. Sluiting gevolgd door informeel samenzijn met buffet

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.