donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Meeuwen in 2010 terug in de tijd

22 juli 2009 (door AalburgNet)

MEEUWEN - In navolging van de succesvolle molenfeesten van de jaren 1995, 2000 en 2005 zal er van Koninginnedag 30-04-2010 over 5 mei heen tot en met  zaterdag 8 mei 2010 in Meeuwen weer een grote feestweek gehouden worden. De activiteiten van Koninginnedag en de bevrijdingsdag zullen geheel geïntegreerd worden binnen de molenfeesten.  Als thema is dit keer voor De Middel(M)eeuwen gekozen. Er ligt toch niet voor niets een echte ridder begraven in Meeuwen.

In 2010 zal Meeuwen geheel worden omgebouwd tot een middeleeuws dorpje. Spectaculaire middeleeuwse evenementen zullen tijdens de feestweek gehouden worden, maar ook de succesvolle activiteiten van de vorige molenfeesten, zoals b.v. reünie inwoners Meeuwen, playback en tentdienst zullen zeker ook weer een plaats krijgen. De organisatie heeft ook een straatmarkt op het programma staan. Gedacht wordt aan verkoop van oud gereedschap, oude verzamelingen etc.
Bewoners van Meeuwen en omstreken worden gevraagd hun schuurtjes en zolders eens na te kijken of er geen spullen voor deze straatmarkt tussen zitten. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.