donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Voorbereidingen Braziliëreis verlopen vlot

18 juni 2009 (door AalburgNet)

GENDEREN - Al geruime tijd voert een groep jongeren actie voor hun reis met een missie naar Brazilië.  Sanne Hak,  Gerald van Helden, Maarten Timmer, Jolein Bekker, Wijnand de Ruiter, Gerdien Bouman en Corné Splinters gaan van 17 juli tot 8 augustus op reis naar Cafezal, in Belo Horizonte, een van de grootste sloppenwijken van het land. Hun geloofsovertuiging is hun drijfveer.

De laatste actie leverde een kleine 800 euro op! Gerald hierover: 'Met grote hulp van de leden van de HGJV is dit een mooi resultaat! De sinaasappelactie loopt op zijn einde en leverde ook een mooi bedrag op! De verdere voorbereidingen zijn in volle gang. Wij hebben een lijst gekregen met wat wij moeten meenemen, een voorstelbrief van de leiding en een fotolijst met daarop foto's van ons complete team.' De groep heeft er zin in.
 
Als laatste 'grote' actie staat de groep zaterdag op de jaarmarkt van Aalburg. De Christenunie levert een bijdrage door een gedeelte van hun marktkraam af te staan. Gerald: 'Wij gaan daar sinaasappels verkopen, zowel mandjes voor 7,50 euro met 5 kilo als losse kiloverkoop. Ze kosten een euro per kilo, lekker makkelijk en goedkoop! Daarnaast is er een spel te spelen, dat hopelijk de aandacht trekt. Het is een spiegeldoos, waarin je door middel van een spiegel een lijntje moet trekken over een bepaald patroon.' Gerald verklapt nog dat er 'prijzen mee te winnen' zijn.'

Aalburgnet blijft verslag doen van de vorderingen van deze groep!

Lees het artikel op Aalburg.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.