vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Inbraak met geweld aan Herrebeugel Wijk en Aalburg

4 juni 2009 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG: De politie heeft donderdagmiddag 4 juni aan 303 personen een SMS-Alert bericht verstuurd vanwege een gewelddadige diefstal uit een woning aan de Herrebeugel in Wijk en Aalburg.

Het misdrijf vond plaats op dinsdagmiddag 2 juni rond 17.00. Een 42-jarige man opende zijn voordeur nadat er was aangebeld. Drie mannen drongen vervolgens zijn woning binnen en bedreigden en mishandelden de bewoner. Hij zag kans om te ontkomen en achteraf bleek dat hij niet noemenswaardig gewond was geraakt. Zijn drie belagers doorzochten zijn woning en gingen er vandoor met enkele goederen. Volgens het slachtoffer gaat het vermoedelijk om een zakelijk geschil.

De politie heeft in de woning een sporenonderzoek ingesteld en een aangifte van het slachtoffer opgenomen. Uit het buurtonderzoek kwam diverse bruikbare informatie naar boven. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 88 44 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Het SMS-bericht werd in een straal van 1.000 meter rond de plaats van het delict verzonden.
In totaal waren in dit gebied 303 personen aangesloten bij SMS-Alert. In het bericht werd gevraagd om eventuele informatie door te geven aan de politie.

Wilt u meer weten over SMS-alert KLIK dan op de calamiteitenpagina van aalburg.net.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.