vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Voorrangsfout - bestuurster gewond

21 mei 2009 (door AalburgNet)

ANDEL - WIJK EN AALBURG - Het ongeluk gebeurde om 15.07 uur toen een 25-jarige automobilist uit Eethen geen voorrang verleende. Zij reed in haar auto in de van de kruising van de Duizendmorgen  / Middenweg.
Een 23-jarige vrouw uit Wijk en Aalburg zat als passagier naast haar in de auto. Op de kruising naderde van rechts een 25-jarige man uit Wijk en Aalburg. Hij zat alleen in zijn auto en reed over de Middenweg in de richting van dezelfde kruising. Op deze kruising verleende de 25-jarige vrouw vermoedelijk geen voorrang aan de,  voor de haar van rechts komende, auto.
Beide voertuigen kwamen na de aanrijding in een sloot terecht. De veroorzaakster kwam daarbij bekneld ter zitten, terwijl haar auto op zijn kop in de sloot lag. De andere twee betrokkenen konden zelfstandig uit de auto's klimmen. Met behulp van de brandweer werd beknelde vrouw uit de auto gehaald. Ook het personeel van de traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische ondersteuning. Alle drie de betrokkenen zijn voor medische onderzoek naar het ziekenhuis in 's-Hertogenbosch overgebracht.
De aard en omvang van hun verwondingen zijn bij de politie niet bekend. De twee auto's zijn total-loss.

(Politie MW Brabant)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.