donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

CarWash in Genderen

6 mei 2009 (door AalburgNet)

GENDEREN - Deze zomer vertrekken zeven jongeren naar Brazilië. Sanne Hak, Gerald van Helden, Maarten Timmer, Jolein Bekker, Wijnand de Ruiter, Gerdien Bouman en Corné Splinters zijn stuk voor stuk superenthousiast. In samenwerking met zendingsorganisatie Jeugd met een Opdracht gaan zij van 17 juli tot en met 8 augustus in twee sloppenwijken werken. Mooi, maar dat kost (ook) geld...

Daarom kan iedereen aankomende zaterdag in Genderen (tussen 8.00 en 16.00 uur) zijn auto laten wassen, zowel van binnen als van buiten. (Zie ook de poster in De Agenda op Aalburg.net).
De reist bedraagt 2.000 euro per persoon, maal zeven dus. Dat bedrag wordt door de groep bij elkaar gesprokkeld door diverse acties. Spreekbuis Gerald van Helden: ''Natuurlijk proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen, al is het maar dat wij extra geld mee kunnen nemen en daar kunnen achterlaten of voor de mensen daar spullen kunnen kopen. Voor de rest hebben wij erg veel positieve reacties gehad! Veel mensen vinden het erg mooi dat wij zo'n reis gaan maken, en dapper."

Ook op Jaarmarkt (20-6) in Wijk en Aalburg (Zie agenda) zal de groep ook aanwezig zijn met versgeperste sap en andere etenswaren. Eerder werden er al hortensia's en sinaasappelen verkocht. Deze laatste zijn overigens nog steeds verkrijgbaar. Mail met  actiegroepbrazilie@hotmail.com en u weet alles.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.