vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Bestemmingsplan “Het Eethense Weideland” gewijzigd

17 april 2009 (door AalburgNet)

AALBURG - De gemeenteraad van Aalburg heeft op 24 februari 2009 besloten het volgende bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen:

 -          bestemmingsplan “Het Eethense Weideland”

Het gebied waarvoor het bestemmingsplan ” Het Eethense Weideland” wordt opgesteld, kan globaal worden omschreven als het een gedeelte van gronden grenzend aan de Kleibergsestraat en Oude Weidesteeg. Op deze gronden wordt een landgoed gerealiseerd.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen zijn omschreven in de Nota van zienswijzen als bijlage bij het bestemmingsplan. Het vastgestelde bestemmingsplan met bijlage ligt met ingang van vrijdag 17 april 2009 gedurende zes weken ter inzage. Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden (dagelijks van 8:30 uur tot 12:30 uur en op dinsdag van 8:30 uur tot 20:00 uur) van het vastgestelde bestemmingsplan kennis worden genomen bij balie “Bouwen en milieu” van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg.

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan met ingang van 17 april 2009 gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • iedereen die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;
  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;
  • iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad van Aalburg bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

(Gemeente Aalburg)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.