vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Voordragen huldiging lokale sporters

6 april 2009 (door AalburgNet)

AALBURG - Op zaterdag 30 mei a.s. wordt de wielerronde de “7-dorpenomloop van Aalburg” georganiseerd. Tegelijkertijd wordt er dan een sportmarkt gehouden, waar plaatselijke sportverenigingen zich kunnen presenteren. De gemeente Aalburg wil graag op deze sportieve dag, met zowel de sportmarkt als de wielerronde, onze lokale sporters in het zonnetje zetten.

Om de sporters die in aanmerking komen voor de titels ‘Aalburgse Sporter Senior 2009’, ‘Aalburgse Sporter Junior 2009’ en ‘Aalburgs Sportteam 2009’ te selecteren vraagt de gemeente hulp van de inwoners. Iedereen die een sporter kent die een mooie sportprestatie heeft neergezet en voldoet aan de voorwaarden, is voor te dragen. De voorwaarden zijn te lezen opde site van de gemeente Aalburg.

De bekendmaking van de winnaars door wethouder Marian van der Wal gebeurt op het plein voor het gemeentehuis te Wijk en Aalburg, na de eerste doorkomst van de Elitevrouwen van de wielerronde om 15.15 uur.

Voor vragen kunnen mensen terecht bij Daphne Oldenhof, telefoonnummer (0416) 69 87 17 of Romi Roozen, telefoonnummer (06) 30 737 840 of per e-mail roompje26@hotmail.com.

(Aalburg)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.