donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Van crises kansen maken in Aalburg

26 februari 2009 (door AalburgNet)

AALBURG - Op 17 maart aanstaande organiseert de Ondernemersvereniging (OV) Aalburg een avond van 'bezinning': nadenken over de mogelijkheid om van economische bedreigingen kansen te maken. Of tenminste de gevolgen daarvan te beperken.

In de uitnodiging schrijft OV Aalburg: 'Als ondernemer stopt u waarschijnlijk vrijwel al uw energie in uw bedrijf en misschien doet u er nog wel een schepje bovenop nu het economisch allemaal wat minder gaat. Toch is het van belang af en toe een kleine pas op de plaats te maken. Een moment van bezinning waarin u ervaringen kunt uitwisselen met collega-ondernemers en gebruik kunt maken van de kennis van organisaties die het bedrijfsleven stimuleren en ondersteunen.'

Het Aalburgse bedrijfsleven is dan ook 'breed' uitgenodigd. Grotere, maar ook kleine bedrijven, starters en zzp'ers zijn van harte welkom. 'De economische crisis gaat natuurlijk ook aan Aalburg niet voorbij. De vraag is echter hoe we de gevolgen zoveel mogelijk kunnen beperken en wellicht zelfs nieuwe kansen kunnen creëren. Goede informatie is daarbij het belangrijkste hulpmiddel en met goede informatie bedoelen wij niet de informatie die alleen op grote bedrijven is gericht. Deze avond is met name ook bedoeld voor kleine bedrijven, starters en zzp'ers.'

Een drietal sprekers zal vanuit het eigen perspectief het thema belichten. Op de sprekersrol staan achtereenvolgens Floris van den Hoek, voorzitter Samenwerkingsverband Ondernemersverenigingen Altena (SOVA) en Aalburgs burgemeester Fons Naterop. Hekkesluiter is Jan Pelle, directeur Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij.

Na de pauze zal een panel vragen beantwoorden. Er is een ruime expertise aanwezig. Naast de Aalburgse wethouder van Economische Zaken, Wijnand van der Hoeven, neemt ook de Kamer van Koophandel deel in de persoon van Eric Hamburg.

Een 'informatieve en inspirerende avond' dus in Partyservice De Heuvel, Dorpsstraat  23, Meeuwen.

Het volledige programma van deze avond is te vinden onder de Agenda op aalburg.net
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.