maandag 26 februari 2024

Alles over Altena

Woerkumer Bier Gilde
Het Arsenaal ontvangt De Molen.

Woerkumer Bier Gilde

14 december 2023
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WOUDRICHEM - Iedere derde donderdag van de maand organiseert het Woerkumer Biergilde een speciaalbier proeverij. Het gilde bestaat uit echte bierliefhebbers en heeft geen winstoogmerk.

Het biergilde richt zich ook op bierliefhebbers die graag kennis over bier wil vergaren, die kennis willen delen en die vooral samen willen proeven en er van willen genieten.

Brouwer van de maand december
Op 14 december komt de internationaal bekende brouwerij De Molen uit Bodegraven naar de vesting van Woudrichem. Brouwerij De Molen uit Bodegraven kreeg in 2006 internationale bekendheid toen hun stout bier met de naam 'Borefts' tijdens een Engels bierconcours door ruim 10.000 bezoekers uitgeroepen werd tot het beste ambachtelijke bier van Nederland en België. 

Sinds 2009 organiseert De Molen jaarlijks het internationale bierfestival Borefts. Zo'n 7.000 bierfans in 35 nationaliteiten van overal ter wereld strijken dan neer in Bodegraven om hun nieuwsgierigheid te beproeven.

Kortom het belooft een buitengewoon interessante afsluiting van dit jaar te worden.

We hebben nog een beperkt aantal plaatsen en geven bierliefhebbers die reeds eerder bij ons op een proeverij geweest zijn de voorkeur. Ben je geïnteresseerd wacht dan niet te lang want vol=vol!

Locatie Het Arsenaal
Het Arsenaal (onder het Visserijmuseum in de vesting) Kerkstraat 41 - 4285 BA Woudrichem.

Kosten en aanmelden
De proeverij bestaat uit 5 proefglazen (15 cl), uitgebreide proefnotitie-formulier en is inclusief bittergarnituur in de pauze en bitterballen na afloop.

De kosten zijn € 19,50 per persoon. Deelnemers kunnen zich tot 12 december vooraf opgeven viainfo@woerkumerbiergilde.nl

Info

Organisator:

Plaats:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Woerkumer biergilde

Woudrichem

06 53 20 60 99

info@woerkumerbiergilde.nl www.woerkumer.nl
Deel dit bericht met je vrienden!