dinsdag 3 oktober 2023

Alles over Altena

Winter Wonder Woudrichem

Winter Wonder Woudrichem

10 december 2022
Van 16:00 uur tot en met 21:00 uur

WOUDRICHEM - Winter Wonder Woudrichem.

Het evenement tijdens de wintermaanden in de vesting van Woudrichem vol kerstsferen, zoals een levende kerststal en een lampionnenoptocht voor kinderen ... Maar er is meer.

Kom proeven van allerlei aanwezige lekkernijen, die rondom de kerk en op het Arsenaal aanwezig zijn en geniet van de geur en warmte van knapperende haardvuren, glühwein en kerstbomen.

Gaat u  ook kijken op de gezellige winkelhoek, Kerkstraat/Hoogstraat, waar activiteiten zijn bij Tante Bethje, Oude Liefde, Wereldwinkel en Snuffel. En u kunt ‘s avonds ook genieten van de lichtjesavond in de Historische Haven en de lampionnenoptocht.

Om 18.00 uur vertrekt vanaf de Kerkstraat bij IJssalon Baks de lampionnenoptocht die aangevoerd wordt door stadsgids Jos Korthout. Kinderen krijgen een lampion aan het begin van de optocht.

De optocht begint bij de kerk en voert langs de historische haven, waar alle schepen feeëriek verlicht zijn en eindigt weer bij de Martinuskerk in de vesting.

In de Martinuskerk zingt Popkoor HUGO (vanaf 19.00 uur) de kerst tegemoet en ook de Waterstaatskerk aan de Vissersdijk is open.

Dankzij de samenwerking met de Lichtjesavond, het Stadsgidsengilde en NH-kerk belooft het een gezellige sfeervolle dag te worden met vertier voor iedereen.

@Foto Lian Oomen voor Altena.Net

Info

Organisator:

Adres:

Plaats:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Evenementen Woudrichem

Lemmenskampweg 1

Woudrichem

06 - 28 57 56 54

info@evenementen-woudrichem.nl www.evenementen-woudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!