dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Vrienden, familie & bedrijventoernooi volleyball

Vrienden, familie & bedrijventoernooi volleyball

06 oktober 2021
Van 19:00 uur tot en met 23:00 uur

WERKENDAM - Volleybalvereniging Voltena organiseert vrijdagavond 8 oktober vanaf 19:00 haar eerste vrienden/bedrijventoernooi van het seizoen.

Het Bedrijventoernooi staat open voor teams bestaande uit collega’s, vrienden of familie die gezellig een avondje willen komen volleyballen.

Voor bedrijven kan dit dus een mooi moment zijn om de collegiale banden weer eens te versterken! Teams bestaande uit minimaal 6 personen nemen het deze avond tegen elkaar op en strijden om een aantal mooie prijzen. Naast dat iedereen sportief aan de gang gaat, is er uiteraard ook veel ruimte voor gezelligheid.
Tussen de wedstrijden door is er voldoende mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje en de avond wordt afgesloten met een loterij.

Het bedrijventoernooi is een uitstekende manier om het weekend op een sportieve maar gezellige wijze in te luiden! Meedoen?

Stuur uiterlijk woensdag 6 oktober een mail naar supportteam@voltena.nl en vermeld hierbij je bedrijfsnaam of teamnaam. De inschrijfkosten bedragen €45,- per team en worden betaald met behulp van een betaalverzoek en dit kan niet op de toernooi dag zelf.     

Tussen 19:00 en 19:15 kunnen de teams zich aanmelden en om 19:30 begint het toernooi. 
Aarzel niet langer, trommel alle sportieve collega’s en vrienden op en kom 8 oktober gezellig een balletje slaan...

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Voltena

Nieuwendijk

info@voltena.nl www.voltena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!