vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Studiebijeenkomst met Marianne Glashouwer over ‘Christenen voor Israël’

Studiebijeenkomst met Marianne Glashouwer over ‘Christenen voor Israël’

14 juni 2023
Van 14:30 uur tot en met 16:30 uur

WERKENDAM - Studiebijeenkomst met Marianne Glashouwer in Werkendam over ‘Christenen voor Israël’

Op woensdag 14 juni 2023 is er in Werkendam een studiebijeenkomst met spreker Marianne Glashouwer namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Christenen voor Israël.

De bijeenkomst vindt plaats in de Maranathakerk, Gedempte Haven 1, 4251 CA Werkendam. Aanvang om 14:30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema
Christenen voor Israël is in 1979 opgericht door Karel van Oordt. Vanaf de oprichting is het werk van Christenen voor Israël erg gegroeid. Zo hielp Christenen voor Israël tienduizenden Joden om terug te keren naar het land Israël en zijn er in veertig landen afdelingen van Christenen voor Israël te vinden. Marianne Glashouwer zal vertellen over het (wereldwijde) werk van Christenen voor Israël. 

Achtergrond spreker
Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

Info

Organisator:

Adres:

Plaats:

Website:

Christenen voor Israel

Henri Nouwenstraat

Nijkerk

www.cvi.nl
Deel dit bericht met je vrienden!