woensdag 1 februari 2023

Alles over Altena

Open Dag Altena College

Open Dag Altena College

25 januari 2023
Van 14:00 uur tot en met 18:00 uur

SLEEUWIJK - Iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom. Ook als je al op de Open Middag bent geweest! Kom gezellig langs en neem gerust anderen mee.

Het tijdstip van aankomst mag iedereen zelf bepalen. Wel vinden we het fijn als iedereen zich vooraf aanmeldt via het formulier op de website. Zo kunnen we bezoekers per e-mail informeren over parkeermogelijkheden en de toegang tot het gebouw. Tijdens de Open Dag zijn er namelijk drie ingangen, zodat je snel naar binnen kunt.

Voor ouderejaars leerlingen die willen instromen in leerjaar 2 of hoger, of leerlingen die willen doorstromen naar onze havo 4 opleiding worden er speciale voorlichtingsrondes georganiseerd. Er is ook informatie op maat m.b.t. ons uitgebreide vakkenaanbod zoals Technische informatica, Technische natuurkunde, Maatschappijwetenschappen, Wiskunde D, Business school, Anglia Engels enz.

Kun je op woensdag 25 januari niet naar de Open Dag komen? Op woensdag 15 februari is er de Altena Experience: een doe-middag voor groep 7 en 8 waarvoor je je kunt inschrijven via www.altenacollege.nl.

Of neem contact op met een van de afdelingsconrectoren voor meer informatie. We zien je graag op het Altena College.

Info

Organisator:

Adres:

Plaats:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Altena College Sleeuwijk

Rijksstraatweg 153

Sleeuwijk

0183-302944

rt@altenacollege.nl www.altenacollege.nl
Deel dit bericht met je vrienden!