dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Netwerkbijeenkomst voor erfgoedliefhebbers
Erfgoed in Altena. (Foto Erfgoed Altena)

Netwerkbijeenkomst voor erfgoedliefhebbers

29 februari 2024
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WOUDRICHEM - Erfgoed Altena houdt haar jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor erfgoedliefhebbers en -organisaties in de gemeente Altena. De bijeenkomst staat in het teken van versterking van het erfgoednetwerk door meer samenwerking en de rol die Erfgoed Altena daarin kan vervullen.

Namens Erfgoed Altena worden alle erfgoedliefhebbers in de gemeente Altena uitgenodigd voor deze jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Deze keer staat vooral de samenwerking tussen de erfgoedorganisaties en vrijwilligers centraal. Hoe kunnen we door (meer) samenwerking nog meer bereiken in de bescherming van ons (immaterieel) erfgoed in de gemeente Altena. Als Erfgoed Altena denken we juist door meer samenwerking meer te kunnen doen, maar daar hebben we elkaar voor nodig. We nodigen iedereen uit met liefde voor het erfgoed, dat mogen zowel organisaties zijn als monumentenliefhebbers en verzamelaars.

In het eerste deel van de avond gaat het om versterking van het netwerk en de rol van Erfgoed Altena. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken en horen we ook graag van alle erfgoedorganisaties in de regio waar ze mee bezig zijn en wat hun ideeën zijn om de samenwerking te intensiveren. Als Erfgoed Altena willen we vooral fungeren als platform voor alle organisaties in de regio, maar ook als gesprekspartner voor de gemeente Altena optreden.

De bijeenkomst wordt gehouden bij theater ‘Gewoon Ploon’ op Hoogstraat 19 in Woudrichem. De inloop is vanaf 19.30 uur, de avond begint om 20.00 uur.

Voor de voorbereiding is het handig als we van te voren weten wie aanwezig is, dus aanmelden is fijn. Dat kan via info@erfgoedaltena.nl

Info

Organisator:

Plaats:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Erfgoed Altena

Dussen

06 5473 3819 (Hannie Visser)

info@erfgoedaltena.nl www.erfgoedaltena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!