maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Lezing over bosfotografie

Lezing over bosfotografie

04 november 2021
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

NIEUWENDIJK - Naar aanleiding van het 10-jarige bestaan van Fotoclub Image Totaal fotoclub staan een aantal activiteiten op de agend waar ook niet-leden van harte welkom zijn.

Zo hebben we voor 4 november natuurfotograaf Daniel Laan uitgenodigd in ons 'clubhuis' Tavenu in Nieuwendijk voor een lezing over bosfotografie.

Daniel is een professionele fotograaf en spreker en schrijft onder andere artikelen over landschapsfotografie. Foto’s van Daniel Laan laten onverwachte elementen van de natuur zien. Hij bewandelt graag de niet-gebaande paden in de fotografie; hij zoekt de uitdaging om de natuur op een bijzondere manier vast te leggen.

Momenteel verkleuren de bossen in prachtige herfsttinten en bij laagstaande zon verschijnen de zonharpen. Daniel zal de aanwezigen meenemen in het fotograferen van de herfstkleuren, paddenstoelen, zonnestralen en mistflarden in het bos.

Anderhalve week na de presentatie gaan de leden op pad om het geleerde in de praktijk te brengen (en te proberen om Daniel te evenaren). De clubleden nodigen degenen die aanwezig zullen zijn bij de presentatie van 4 november ook van harte uit om de leden te vergezellen op 13 november naar het bos. Locatie volgt.

Bent u geïnteresseerd in de lezing van Daniel Laan? Meldt u dan aan via jubileum@imagetotaal.nl. De kosten zijn slechts 5 euro (inclusief een kopje koffie/thee...). 

Locatie:
Dorpshuis Tavenu
Singel 16-A
Nieuwendijk
Aanvang: 19.30 uur
Opgeven: stuur een e-mail naar jubileum@imagetotaal.nl

Deel dit bericht met je vrienden!