woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Infoavond rond aanpassing Jan Spieringweg, het Zandpad en ‘t Zand

Infoavond rond aanpassing Jan Spieringweg, het Zandpad en ‘t Zand

08 november 2021
Van 19:00 uur tot en met 20:30 uur

SLEEUWIJK - Binnenkort start de gemeente met onderhoudswerkzaamheden aan de Jan Spieringweg, het Zandpad en ’t Zand in Sleeuwijk.

Om verkeersoverlast op en rond deze wegen tegen te gaan, neemt men ook een aantal verkeerskundige maatregelen. De gemeente nodigt belangstellenden uit voor een inloopavond waarin zij het ontwerp met de inwoners delen. 'Op deze avond horen wij ook graag uw mening.'

Maatregelen verkeersoverlast

Al geruime tijd is er sprake van verkeersoverlast op- en rondom deze wegen. Er wordt te hard gereden en er is een aantal onveilige oversteekpunten voor fietsers. 'Gelijktijdig met het asfaltonderhoud willen wij deze problemen aanpakken. Dit doen wij door op het traject een aantal verkeersplateau’s te plaatsen, de kruising Zandpad met ’t Zand opnieuw in te richten en een aantal andere maatregelen uit te voeren.'

Mening

Graag licht de gemeente de plannen toe en horen zij graag wat bewoners er van vinden. U bent welkom om binnen te lopen op maandag 8 november tussen 19:00 uur en 20:30 uur in Dorpshuis de Bolderik in Sleeuwijk. Wij organiseren deze bijeenkomst uiteraard met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen. De beheerder van De Bolderik heeft aangegeven een coronatoegangsbewijs te vragen tijdens deze avond.

Website

Kunt u niet aanwezig zijn op 8 november? U kunt de plannen ook op onze website bekijken en uw mening geven.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via verkeer@gemeentealtena.nl. Of bel met Martijn Ciere via telefoonnummer 0183 - 51 61 00.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Altena

Altena

0183 516 100

info@gemeentealtena.nl www.gemeentealtena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!