donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Generaal Pardon! in beeld bij Kunst In Altena
Generaal Pardon! te zien (en horen) tijdens ‘Altena in beeld’.

Generaal Pardon! in beeld bij Kunst In Altena

19 september 2021
Van 13:30 uur tot en met 17:00 uur

ALMKERK - Generaal Pardon! Improvisatietheater maakt deel uit van het event Altena in Beeld, het Kunstweekend in Altena. Een cultureel evenement omlijst door muziek en theater.

Zaterdag 18 september en zondag 19 september wordt Altena in Beeld georganiseerd door Stichting KunstinAltena. De deelnemende kunstenaars komen allemaal uit de gemeente Altena.

Het event wordt gehouden in en rond het Gemeentehuis van Altena, Sportlaan 170, Almkerk en Service Bioscoop Hollywoud, Sportlaan 59, Almkerk.

Generaal Pardon!
Een onderdeel tijdens het event is Generaal Pardon! met (improvisatie)theater. Scenes worden ter plekke bedacht en gespeeld op aanwijzingen en medewerking van het publiek. Hilariteit gegarandeerd!

Generaal Pardon! (van YrroS! Theater) laat weten: 'Op 19 september vermaken we jullie (en onszelf..) graag met improvisatietheater dat ter plekke ontstaat op basis van input vanuit het publiek.'

'Kom je kijken? We spelen in blokken van 10 à 15 minuten vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur. Kijk zo vaak je wilt, wij garanderen jouw schaterlach.' De groep treedt op voor het gemeentehuis (bij goed weer) of (beschut) Hollywoud. 'We spelen in blokjes van een aantal scènes met wat pauzes tussendoor. Kijk op de klok voor de volgende aanvangstijd.'

Aangestoken door de energie? 
'Bezoek dan ook onze voorstellingen of boek ons voor ludieke acties of eigen feest. We gaan graag met je in gesprek.'

Info

Organisator:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!