maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Exposities bij Maaswaarden ouderenzorg
Foto Mediaplein Altena.Net

Exposities bij Maaswaarden ouderenzorg

14 juli 2022
Van donderdag 14 juli 2022 tot en met woensdag 31 augustus 2022
Van 09:00 uur tot en met 20:00 uur

WIJK EN AALBURG - Bij Maaswaarden ouderen, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg, zijn de volgende exposities te zien.

Op de begane grond vanaf heden tot eind augustus 2022:

Exposeert nu waarschijnlijk voor de 4e of 5e keer Riet Scherff. Maar nu zou het weleens de laatste keer kunnen zijn. Haar productiviteit is intussen niet zo groot meer als voorheen en door omstandigheden kan ze ook niet zo vaak meer met schilderen bezig zijn.

Daarom zijn er in Wijkestein de laatste producten  te bekijken en ook te kopen. Riet heeft besloten dat er ook zoveel mogelijk schilderijen verkocht moeten worden, want wanneer je 71 bent zou het best wel eens kunnen zijn dat er verhuisd moet worden naar een kleiner huis.

Daarom hebt u nu de kans om voor weinig geld een mooi schilderij aan de muur te hebben. Tot 2 september zijn de te bewonderen.

Bij de meeste doeken staat de prijs erop en er hangen ook zoveel mogelijk kaartjes bij met het telefoon nummer en het adres.

Op de 1ste etage vanaf heden tot eind augustus 2022:

Exposeert een aantal mensen van schildersgroep “Perspectief”. De schilderijen hebben twee maanden de benedenverdieping opgefleurd, waarna ze van 1 juli tot 2 september te zien zijn op de eerste verdieping. Er zijn verschillende disciplines waaraan gewerkt wordt bij “Perspectief”, met name aquarel, acryl en tekenmateriaal. Van september tot en met april zijn het afgelopen seizoen zeven mensen hiermee bezig geweest op woensdagmiddag van half 2 tot half 4 in Meeuwen bij Jenny Versteeg. Zij begeleidt desgewenst de processen en geeft aanwijzingen, waarbij ieder werkt naar eigen talent, inzicht en stijl. Voor inlichtingen, zowel over lessen of begeleiding, als over eventuele aankoop van schilderijen, kunt u terecht bij Jenny Versteeg, Meeuwen, tel.06-22593140 of jennyvanooijen@hotmail.com of bij één van de leden:

  • Alie Groenenendijk, Genderen
  • Annemiek de Rooij, Wijk en Aalburg
  • Hendrien de Jong, Meeuwen
  • Hennie Vos, Wijk en Aalburg
  • Ilse Masschaupt, Meeuwen
  • Ina Hobo, Genderen
  • Jenny Versteeg, Meeuwen
  • Willy Vos, Meeuwen
     

In het atrium van Wijkestein staat een vitrinekast. Hierin is ook  een verzameling te zien.

Op dit moment is er in de vitrinekast een verzameling spullen uit “Grootmoederstijd” te zien afkomstig van Pietje van der Ven. U kunt deze expositie dagelijks komen bekijken van 09.00 tot 20.00 uur.

Informatie
Wilt u meer informatie, gratis exposeren of uw eigen verzameling tentoonstellen bij Maaswaarden ouderenzorg? Neem dan contact op met Bert Noorloos. Dit kan telefonisch: 0416-698400 of via de mail.                              

Info

Organisator:

Adres:

Plaats:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Maaswaarden

Azaleastraat 26

Wijk en Aalburg

0416-698400

b.noorloos@maaswaarden.nl www.maaswaarden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!