zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Film St Paraplu in BuBeClu

Film St Paraplu in BuBeClu

02 december 2020
Van 14:00 uur tot en met 15:45 uur

WIJK EN AALBURG - Film ‘Scoob!’ bij St. Paraplu.

Op woensdag 2 december 2020, organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘Scoob!’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

Dit is Scooby! De film gaat over de jonge hond Scooby-Doo, een enorme Deense Dog, die een hechte vriendschap sluit met een jongeman genaamd Shaggy. Scooby en Shaggy, vormen samen met hun andere menselijke vrienden, Daphne, Velma en Fred, het onderzoeksteam 'Mystery Incorporated'. Samen proberen ze allerleid mysteries op te ontrafelen. Deze mysteries brengen Scooby en Mystery Inc. naar allerlei verschillende landen en waarbij verschillende figuren, zowel goed als kwaad, hun pad kruisen.

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan a.s. woensdag naar BuBeClu. De entree bedraagt € 3,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 2,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Let op! Wij houden ons aan de RIVM regels. In en om BuBeClu dient gebruik gemaakt te worden van de looproutes.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Paraplu Aalburg

Wijk en Aalburg

(0416) 352809

parapluaalburg@gmail.com www.facebook.com/StichtingParapluAalburg
Deel dit bericht met je vrienden!