donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Kom eens op de koffie!

Kom eens op de koffie!

08 oktober 2020
Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur

WOUDRICHEM - Door de coronacrisis zijn we meer aan huis gebonden geraakt. Er worden minder activiteiten georganiseerd. De dagen verlopen op een heel andere manier dan we gewend zijn. Dat betekent dus ook dat ouderen (nog) meer aan huis gekluisterd zijn.

Iets wat we ontzettend jammer vinden. Want gezien worden en contact met anderen hebben blijft belangrijk. Juist ook als men ouder wordt!

Stichting Welzijn Pro Seniore en Stichting Trema Welzijn hebben daarom de handen ineengeslagen om de ouderen in de gemeente een hart onder de riem te kunnen steken.

Om in deze bijzondere tijd toch contact met onze oudere generatie te onderhouden, hebben zij in samenwerking met de gemeente het volgende bedacht:

  • KOFFIEPRAAT

Op donderdag 8 oktober in Woudrichem staan we op de markt. We zijn van 13.00-17.00 uur aanwezig. We delen daar koffiebonnen uit aan wie daar behoefte aan heeft.


Ook delen we koekjes uit, voor bij de koffie, en maken we graag een praatje met de ouderen.

De koffiebon kan vervolgens besteed worden bij meerdere locaties in de regio. Er is zelfs mogelijkheid om een kop soep te eten bij de HartenBrigade.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Trema Welzijn

Woudrichem

0183 408444

Receptie@trema.org www.trema.org
Deel dit bericht met je vrienden!