woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Pomp Stream Party Final Edition

Pomp Stream Party Final Edition

06 juni 2020
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - De Afgelopen maanden presenteerden het team van jongerencentrum De Pomp wekelijks een online avond voor jongeren uit Altena en omgeving. Vanwege de coronacrisis was het niet langer mogelijk bij elkaar te komen en daarom werd er vanuit het vertrouwde jongerencentrum gestart met deze livestream.

Nu de verschillende maatregelen worden versoepeld is er straks ook meer ruimte om De Pomp weer fysiek te openen. Op dit moment is de organisatie druk bezig om het  gebouw zo in te delen dat ze binnenkort open kunnen, uiteraard volgens de maatregelen die zijn gesteld door de overheid.

Zaterdag (6-6) sluit het team van De Pomp na 12 regulieren en 2 speciale edities deze online periode af door een laatste (FINAL EDITION) van de Pomp Stream Party te houden. Kijk daarom zaterdag 20.00 uur mee naar de laatste Pomp Stream Party, waarin wordt  teruggeblikt op de afgelopen weken... maar ook vooruit wordt gekeken naar hoe we het de komende tijd gaan doen! Daarnaast is er natuurlijk ook “gewoon” weer een super tof programma in elkaar gezet!

Met deze Final Edition is niet gezegd dat jongerencentrum De Pomp volledig stopt met het online programma. Met de heropenen van Pomp’ kunnen voorlopig maar een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten. Het plan is daarom om de fysieke opening te combineren met een online omgeving waardoor tot iedereen “aanwezig” kan zijn.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena en zijn (gebruikelijk) elke zaterdagavond geopend met een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk.

Meekijken: www.youtube.com/jongerencentrumdepomp

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

JC De Pomp

Almkerk

0183-442012

contact@depomp.com www.depomp.com
Deel dit bericht met je vrienden!