donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Online bingo Woerkumse Week

Online bingo Woerkumse Week

15 mei 2020
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Op vrijdag 15 mei zal Stichting de Woerkumse week om 20.00 uur een Online Bingo organiseren LIVE vanaf onze Facebookpagina.

Één bingoboekje kost slechts €10,- en met een boekje kan je kans maken op onder andere: een weekendje of midweek weg naar een vakantiepark, diverse waardebonnen van lokale bedrijven uit gemeente Altena en natuurlijk nog vele andere prijzen!

Hoe speel je mee?

1. Stuur een mailtje met je naam, adres (woonplaats, straat, huisnummer) en het aantal bingokaarten dat je wilt naar aanmelden@stichtingdewoerkumseweek.nl.

2. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving en later nog een mail met wanneer we de bingospullen komen brengen.

3. De avond(en) voor het spel brengen wij de bingopakketten rond. Op social media komt te staan wanneer we in welke plaats zijn.

4. Wij bellen bij u aan en leggen een envelop met de bingoboekjes en speluitleg voor de deur en zetten daarnaast een emmertje waarin u het (gepaste!) geld voor de deelname kan stoppen.

5. Lees de spelregels goed door, zit op tijd klaar, zorg voor een goede internetverbinding en het belangrijkste: heb plezier!

  • LET OP: Er is maximaal aantal plekken beschikbaar, dus vol=vol!!

*voor het deelnemen aan deze activiteit moet je in het bezit zijn van een (huis)telefoon en een tweede scherm met internet (bvb laptop/tablet/mobiele telefoon/televisie) waar je de bingo op kan volgen.

**Deelnemen kan alleen als je in de gemeente Altena woont.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Stichting De Woerkumse week

Woudrichem

stichtingdewoerkumseweek@gmail.com.
Deel dit bericht met je vrienden!